Patches And Pleats

Categories Outfits
I think I’ve found my first “investment piece”. And no, it’s not the ridiculously on-trend patch bag from Mohito, neither the age-old denim shorts that I recently upcycled. I’m in fact referring to that gorgeous pleated shirt from Cos, a sale find from way back in January that I have a feeling will serve me for years to come. It’s got that undeniable “hey, I’m expensive, but you actually paid 17 euros for me” feel to it and as long as I can’t really afford buying quality (and still too often splurge on quantity), then this supplement will have to do. 
Now to hope that the heatwave from last weekend isn’t over yet. I’m not quite ready to give up sunny summer evenings, admiring the sunset and having ice-cream for dinner. 
________________
Ma vist olen leidnud enda esimese garderoobi-investeeringu ehk asja, mis võib-olla maksab natuke liiga palju, aga on soetamist ka aastate pärast väärt. Ning ei, see ei ole see übertrendikas Mohito aplikatsioonidega kott ega ka need iidvanad teksapüksid, mille ma hiljuti uuele elule äratasin. Jutt käib hoopis sellest imelisest plisseeritud seljaosaga Cosi pluusist, mille ma leidsin allahindlustelt ammu-ammu jaanuaris ning mul on tunne, et seda ostu ei kahetse ma ka kolme aasta pärast. Viimasel ajal üritan oma ostudega püüelda kvaliteetsema väljanägemise poole ja sellel pluusil on täpselt õige “hei, ma näen välja täiega kallis, aga tegelikult maksid minu eest 17 eurot” vaib. Nii kaua kuni ma ei saa endale päriselt päriskvaliteeti lubada (ja tegelikult liiga tihti laristan ka kvantiteedile), siis peab see asendus asja ära ajama. 

Kui see eelmise nädala kuumalaine ka nüüd tagasi tuleks, oleks eriti super. Ma ei ole veel päris valmis päikselistest suveõhtutest, udustest päikeseloojangutest ja jäätisest õhtusöögina loobuma. 

Shirt- Cos, Shorts- Vintage, Bag- Mohito, Shoes- Monton

5 thoughts on “Patches And Pleats

Comments are closed.